iData Vize | Vfs Global | Tls Contact | Visalia Global | Bls İnternational

Ankara Vize Merkezi

+ 90 312 446 2002

İzmir Vize Merkezi

+ 90 232 232 71 77

Gaziantep Vize

+ 90 342 250 08 35

Hollanda Vizesi Başvuru ve Randevu İşlemleri

Hollanda vizesihakkında genel bilgi edinmek isteyen vize başvuru sahiplerinin bilmesi gereken diğer önemli bir husus ise Hollanda’ya seyahat edecek kişi ya da kişilerin sahip oldukları Hollanda Schengen Vizesi yok ise Hollanda’ya giriş yapabilmeleri için Hollanda Vize Başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Hollanda Schengen Vizesi, Schengen ülkelerinde en fazla 90 gün kalma hakkı tanımaktadır. Fakat Schengen Vizesine ilk kez başvuru yapacak bireylere 1 haftalık gibi kısa süreli seyahatler için verilebilmekte ve sonrasında da kademeli olarak süre arttırılabilmektedir.Hollanda’ya seyahat sıklığına göre ise bazı durumlarda uzun süre ikamet etme imkanı da tanımaktadır. Hollanda Vizesi hakkında genel bilgi olarak uzun süreli vizeler ve Hollanda Express Vize türleri ise ikamet sürelerinin uzunluğuna ve seyahatin acil olması durumunda alınabilmektedir.

Hollanda için kısa süreli vize alması gereken Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleridir. Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Diplomatik (Kırmızı / Siyah) pasaport sahipleri ise 180 gün içinde 90 gün olarak kısa süreli seyahatlerinde vizeden muaftır. Hollanda Vize Başvurusu yaparken, Hollanda Büyükelçiliği tarafından talep edilen evraklar, başvuru formları ve belgeler temin edilmelidir.

Schengen Bölgesi üyesi olan Hollanda’ya seyahat etmek için Schengen Vizesi almanız gerekmektedir. Öncelikle Hollanda’ya uğramak şartı ile diğer Schengen Bölgesi ülkelerini de Schengen Vizesi ile ziyaret edebilmektesiniz.

Hollanda Vizesi alarak maksimum 90 gün süre ile Hollanda’da kalabilmektesiniz. 90 gün ile sınırlandırılan vize türü kısa süreli olmaktadır. Uzun süreli vize türleri içinde (aile birleşimi, oturum, eğitim gibi) başvuru yapabilmektesiniz.

Hollanda Vize Randevusu

Ankara Hollanda Vize Randevu Hattı

İzmir Hollanda Vize Randevu Hattı

Gaziantep Hollanda Vize Randevu Hattı

0 312 446 2002

0 232 232 71 77

0 342 250 08 35

Schengen kuralları gereğince vize işlemleri için randevu alınması zorunluluktur. Hollanda Konsolosluğu, yapılacak vize başvurularını randevu sistemi ile değerlendirmeye almaktadır. Hollanda vizesi başvurusu yaparken 1 ay önce yapmakta yarar olduğu için Hollanda Vize Randevusu alırken de ona uygun olarak almaktayız.

Hollanda Express vize başvurularını da kabul etmektedir. Express vize başvurusu yapan kişilerin başvuruları ilk randevu gününe verilmektedir. Bu sayede vizenizi daha hızlı sonuçlandırabilir ve acil işlerinizi bir an önce Hollanda’ya giderek yapabilirsiniz.

İşlemlerinizde herhangi bir aksaklık yaşanmamasını sağlamak adına, vize işlemleri uzmanı olan firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede vizenizin çıkmasını da garantiye almış olmaktasınız.

Hollanda Vize Randevusu, Hollanda Vize Başvurusu ve Hollanda Vize İşlemlerinde dikkat edilmesi gereken tüm hususlar hakkında vize işlemlerinde profesyonel olan Başkent Vize gerekli işlemleri yapmaktadır. Sizin adınıza işlemlerinizi gerçekleştirmemizin ardından güzel bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Otel rezervasyonları ve gidiş, dönüş biletleri için dahi endişelenmenize gerek kalmaz.

Online Vize Başvurusu Yapın

Gerekli alanları doldurun hızlı, etkin ve sorunsuz vize almanız için vize uzmanları sizinle iletişime geçsin.

Hollanda Vizesi! Hollanda Hakkında Kısa Bilgiler

Başkent: Amsterdam
Alan: 41.543 km²
Telefon Kodu: +31
Nüfus: 17,02 milyon (2016) Dünya Bankası
Resmi Dilleri: Felemenkçe, İngilizce, Papiamento, Frizce
Para Birimleri: Euro, ABD Doları

VFS Global! Hollanda Vizesi

Başkent Vize ise hem VFS Global, hem de Hollanda Konsolosluğu yetkilisi olarak tüm Hollanda Vize İşlemleri konusunda uzmandır. Sizin için Hollanda Vize Randevu işleminiz dahil, tüm Hollanda Vize İşlemlerini gerçekleştirmekte olan bir firma olarak Hollanda Vizenizin olumlu sonuçlanmasını sağlayacak koşulları oluşturmaktayız.

Hollanda Vize Başvuru Evrak Listeleri

Pasaport – Hollanda Büyükelçiliği’nden istenilen vizenin bitiş tarihinde en 3 ay sonrasına kadar geçerlilik tarihi olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki sayfası boş olmalıdır. Evlilik, boşanma vb. durumlarda soyadı değişikliği varsa ve bu pasaportta değişmemişse pasaport kabul edilemez.

Biometrik Fotoğraf-Biometrik özelliklere uygun olarak çekilmiş , rötuş yapılmamış, beyaz fonlu, 3,5*,4*5 ebatlarında olmak üzere tüm yüzün net göründüğü 2 adet fotoğraf hazırlanmalıdır.

En az 30.000 Euro teminatlı ve tüm schengen ülkelerinde geçerli olan yurtdışı gidiş dönüş tarihlerini gidişken bir gün öncesi ve dönüşten bir gün sonrasını kapsayacak şekilde olan yurtdışı seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır.

Uçak veya tur organizasyonlarının rezervasyonları sunulmalıdır, vizenin istenildiği tarihleri kapsayacak şekilde rezervasyonlar yapılmalıdır.

Konaklama Belgeleri- Davetiye

Hollanda’dan davetiye gönderen kişinin oradaki belediyelerden ya da yabancılar polisliklerinden aldıkları imzalı kaşeli daveyite sunulmalıdır.

Banka Hesap Dökümü-Son 3 ayın banka hesap hareketlerini gösteren banka hesap dökümü sunulmalıdır.

Nüfus Kayıt Örneği-Nüfus dairelerinden alınmış anne , baba, kardeşler var ise eş ve çocukları gösteren düşünceler kısmı yazılı olarak alınmış olan kaşeli , imzalı belge sunulmalıdır.

İkametgah Belgesi

Ek Gelir Belgeleri-Var ise tapu , ruhsat , kira gelirleri vb. sunulmalıdır.

Genel evrak listesine ek olarak meslek grubunuza göre ek evraklar gerekmektedir. Çalışan, emekli, ev hanımı, öğrenci, işveren veya kamu görevlisi olarak çalışanlar için detaylı evrak listesine ulaşmak ve Hollanda Vize Randevusu almak için hemen vize uzmanlarımızdan bilgi alınız.

Hollanda Aile Ziyareti Vizesi İşlemleri

Hollanda  Aile Veya Arkadaş Ziyareti Vizesi için başvuru yapmak istiyorsanız mesleğinize göre hazırlanması gereken evraklar Hollanda  Büyükelçiliği’nin istediği şekilde teslim edilmelidir. Hollanda Aile Veya Arkadaş Ziyareti Vizesi  için Hollanda  Büyükelçiliği’nin istediği başvuru formu ve yapılacak başvuruda Hollanda’dan gelen oradaki belediyeler ve yabancılar polisliklerinden alınmış onaylı belgenin aslının sunulması gerekmektedir.

Aile Veya Arkadaş Ziyareti Vizesi başvurularında seyahat tarihlerinize göre yapılması gereken uçak rezervasyonlarınız gidiş ve dönüş tarihlerinizi kapsayacak şekilde olmalıdır. Uçak rezervasyonlarınız tarafımızdan sağlanmakla birlikte yine seyahat tarihlerinizi kapsaması gereken seyahat sağlık sigortanızda tarafımızdan sağlanmaktadır.

Hollanda  Aile Veya Arkadaş Ziyareti  Vizesi  için mesleğinize göre hazırlanması gereken dilekçe örnekleri size tarafımızdan iletilecektir. Hollanda Vize Başvuruları yetkili Hollanda Vize Başvuru Merkezi olarak yapılmaktadır. Rrandevularınız tarafımızdan oluşturularak randevu günü başvurularınız yapılmaktadır.

Diğer vize türlerinde olduğu gibi Hollanda Aile Ziyareti Vizesi için talep edilen evraklar aynıdır. Ancak mutlaka Hollanda’dan gelecek olan davetiyenin de evraklar arasında bulunması gerekmektedir.

Evraklarınızın prosedüre uygun olması vizenizi alabilmeniz açısından önemlidir. Herhangi bir aksilik yaşanması durumunu önlemek için Hollanda Konsolosluğu’nun güncel olarak bildirdiği bilgileri takip ederek, resmi bir şekilde evraklarınızın hazırlanmasını sağlamaktayız. Bir sorun yaşamadan vizenizi alarak Hollanda’nın keyfini ailenizle ya da arkadaşlarınızla çıkarabilirsiniz.

Pasaport-Hollanda Büyükelçiliği’nden istenilen vizenin bitiş tarihinde en 3 ay sonrasına kadar geçerlilik tarihi olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki sayfası boş olmalıdır. Evlilik, boşanma vb. durumlarda soyadı değişikliği varsa ve bu pasaportta değişmemişse pasaport kabul edilemez.

Biometrik Fotoğraf-Biometrik özelliklere uygun olarak çekilmiş , rötuş yapılmamış, beyaz fonlu, 3,5*,4*5 ebatlarında olmak üzere tüm yüzün net göründüğü 2 adet fotoğraf hazırlanmalıdır.

En az 30.000 Euro teminatlı ve tüm schengen ülkelerinde geçerli olan yurtdışı gidiş dönüş tarihlerini gidişken bir gün öncesi ve dönüşten bir gün sonrasını kapsayacak şekilde olan yurtdışı seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır.

Uçak veya tur organizasyonlarının rezervasyonları sunulmalıdır, vizenin istenildiği tarihleri kapsayacak şekilde rezervasyonlar yapılmalıdır.

Hollanda’da geçirilecek süre tarihlerini kapsayan otel rezervasyonları ya da tur planı sunulmalıdır.

Banka Hesap Dökümü-Son 3 ayın banka hesap hareketlerini gösteren banka hesap dökümü sunulmalıdır.

Nüfus Kayıt Örneği-Nüfus dairelerinden alınmış anne , baba, kardeşler var ise eş ve çocukları gösteren düşünceler kısmı yazılı olarak alınmış olan kaşeli , imzalı belge sunulmalıdır.

İkametgah Belgesi

Ek Gelir Belgeleri-Var ise tapu , ruhsat , kira gelirleri vb. sunulmalıdır.

Genel evrak listesine ek olarak meslek grubunuza göre ek evraklar gerekmektedir. Çalışan, emekli, ev hanımı, öğrenci, işveren veya kamu görevlisi olarak çalışanlar için detaylı evrak listesine ulaşmak ve Hollanda Vize Randevusu almak için hemen vize uzmanlarımızdan bilgi alınız.

Hollanda Turistik Vize İşlemleri

Maksimum 90 gün süre ile Hollanda’yı gezip, görmek ve tanımak istiyorsanız Hollanda Turist Vizesi almanız gereklidir. Genel olarak belirtmiş olduğumuz evraklar turist vizesi için geçerli olmaktadır. Turist vizesi alırken meslek gruplarına göre evraklar talep edilmektedir.

Hollanda  Turistik  Ziyareti Vizesi için başvuru yapmak istiyorsanız mesleğinize göre hazırlanması gereken Hollanda Büyükelçiliği’nin istediği şekilde teslim edilmelidir.Hollanda Turistik Ziyaret Vizesi  için Hollanda  Büyükelçiliği’nin istediği başvuru formu ve yapılacak başvuruda Hollanda’da kalacağınız süre boyunca konaklama yapacağınız otel rezervasyonunu sunmanız gerekmektedir.

Turistik  Ziyaret Vizesi başvurularında seyahat tarihlerinize göre yapılması gereken uçak rezervasyonlarınız gidiş ve dönüş tarihlerinizi kapsayacak şekilde olmalıdır. Uçak rezervasyonlarınız tarafımızdan sağlanmakla birlikte yine seyahat tarihlerinizi kapsaması gereken seyahat sağlık sigortanızda tarafımızdan sağlanmaktadır.

Hollanda  Turistik  Ziyaret  Vizesi  için mesleğinize göre hazırlanması gereken dilekçe örnekleri size tarafımızdan iletilecektir. Hollanda Vize Başvuruları yetkili Hollanda Vize Başvuru Merkezi olarak tarafımızdan  yapılmaktadır. Randevularınız tarafımızdan oluşturularak randevu günü başvurularınız yapılmaktadır.

Pasaport-Hollanda Büyükelçiliği’nden istenilen vizenin bitiş tarihinde en 3 ay sonrasına kadar geçerlilik tarihi olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki sayfası boş olmalıdır. Evlilik, boşanma vb. durumlarda soyadı değişikliği varsa ve bu pasaportta değişmemişse pasaport kabul edilemez.

Biometrik Fotoğraf-Biometrik özelliklere uygun olarak çekilmiş , rötuş yapılmamış, beyaz fonlu, 3,5*,4*5 ebatlarında olmak üzere tüm yüzün net göründüğü 2 adet fotoğraf hazırlanmalıdır.

En az 30.000 Euro teminatlı ve tüm schengen ülkelerinde geçerli olan yurtdışı gidiş dönüş tarihlerini gidişken bir gün öncesi ve dönüşten bir gün sonrasını kapsayacak şekilde olan yurtdışı seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır.

Uçak veya tur organizasyonlarının rezervasyonları sunulmalıdır, vizenin istenildiği tarihleri kapsayacak şekilde rezervasyonlar yapılmalıdır.

Konaklama Belgeleri-Ticari Davetiye

Hollanda’dan ticari davetiye gönderecek kurumun ziyaret tarihlerini ve amacını belirttiği imzalı, kaşeli belge sunulmalıdır.

Banka Hesap Dökümü-Son 3 ayın banka hesap hareketlerini gösteren banka hesap dökümü sunulmalıdır.

Nüfus Kayıt Örneği-Nüfus dairelerinden alınmış anne , baba, kardeşler var ise eş ve çocukları gösteren düşünceler kısmı yazılı olarak alınmış olan kaşeli , imzalı belge sunulmalıdır.

İkametgah Belgesi

Ek Gelir Belgeleri-Var ise tapu , ruhsat , kira gelirleri vb. sunulmalıdır.

Genel evrak listesine ek olarak meslek grubunuza göre ek evraklar gerekmektedir. Çalışan, emekli, ev hanımı, öğrenci, işveren veya kamu görevlisi olarak çalışanlar için detaylı evrak listesine ulaşmak ve Hollanda Vize Randevusu almak için hemen vize uzmanlarımızdan bilgi alınız.

Hollanda Ticari Vize İşlemleri

Hollanda Ticari Vizesi  için başvuru yapmak istiyorsanız mesleğinize göre hazırlanması gereken evraklar Hollanda  Büyükelçiliği’nin istediği şekilde teslim edilmelidir. Hollanda Ticari Vizesi için Hollanda Büyükelçiliği’nin istediği başvuru formu ve yapılacak başvuruda Hollanda’daniş için çağıran kurum tarafından imzalı, kaşeli olarak düzenlenmiş davetiye sunulmalıdır. Seyahat masrafları davetiye gönderen kurum tarafından karşılanıyorsa bununla ilgili belgeler de başvuru esnasında Hollanda Elçiliği’ne sunulmalıdır.

Hollanda Ticari Ziyaret Vizesi başvurularında seyahat tarihlerinize göre yapılması gereken uçak rezervasyonlarınız gidiş ve dönüş tarihlerinizi kapsayacak şekilde olmalıdır. Uçak rezervasyonlarınız tarafımızdan sağlanmakla birlikte yine seyahat tarihlerinizi kapsaması gereken seyahat sağlık sigortanızda tarafımızdan sağlanmaktadır.

Hollanda  Ticari Ziyaret  Vizesi  için mesleğinize göre hazırlanması gereken dilekçe örnekleri size tarafımızdan iletilecektir. Hollanda Vize Başvuruları yetkili Hollanda Vize Başvuru Merkezi olarak tarafımızdan  yapılmaktadır. Randevularınız tarafımızdan oluşturularak randevu günü başvurularınız yapılmaktadır.

İş toplantısı, sektörel seminerler, iş nedeni ile konferans ve fuar katılımları gibi durumlarda Hollanda Ticari Vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Ticari Vize içinde kişi meslek ve görev bilgilerini, maaş bilgilerini, vergi levhasını, faaliyet belgesini, şirketin imza sirkülerini, çalıştığını gösterir evrakları temin etmelidir.

Bu evraklar dışında genel olarak belirttiğimiz evraklarda başvuru sahibinden istenmektedir. Bunlara ek olarak Hollanda Konsolosluğu’nun ek evrak talep etme hakkı bulunmaktadır. Eksiksiz bir şekilde temin edilmesi gereken evrakları hazırlama süreci, Hollanda Vize Başvuru ve Hollanda Vize Randevu işlemleri gibi tüm vize işlemlerini adınıza gerçekleştirmemiz için bizi arayabilirsiniz.

WhatsApp chat