iData | Vfs Global | Tls Contact | Visalia | Bls 

Talk to expert

+1 800 123 4567

Apply Now

Ankara Vize Merkezi

+ 90 312 446 2002

Gaziantep Vize

+ 90 342 250 08 35

Dubai Vize Başvuru ve Randevu İşlemleri İletişim Hattı

Ankara Vize Merkezi

+90 312 446 20 02

Çankaya Mah. Cinnah Cad. No: 35/10 Çankaya/ Ankara

İzmir Vize Merkezi

+90 232 232 71 77

Akdeniz Mah. Akdeniz Cad. No:1/C Pasaport / İzmir

Gaziantep Vize Merkezi

+90 342 250 08 35

İncili Pınar Mah. 7 Nolu Sok. Kaplama İş Merkezi Altı Şehitkamil / Gaziantep


Dubai Vize Başvurusu

Dubai Büyükelçiliği, Diplomatik (Siyah / Kırmızı), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahiplerinin 180 gün içinde 90 gün süre ile Dubai (BAE) vize işlemlerinden muaf olmasına müsaade etmektedir. Umuma Mahsus yani bordo pasaport sahiplerinden ise Dubai Emirliği / Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ne seyahat ederken vize talep etmektedir.

 Dubai Vize Başvurusu yaparken, Dubai Konsolosluğu belli bir takım evraklar istemektedir. Bu evraklar, vize türlerine göre değişim gösterdiğinden dolayı ayrıntılı olarak incelenmelidir. Bazı vize türlerinde ek olarak bazı belgeler talep edilmektedir. Dubai Konsolosluğu tarafından bazen gerekli olan evraklar konusunda güncellemeler yapılabilmektedir.

Dubai Konsolosluğu tarafından yetkili olan Başkent Vize, tüm vize işlemlerinizi evrakların toplanması, başvuru yapılması ve randevu alınmasını yapabilmektedir. Sizin adınıza tüm işlemlerinizi gerçekleştirmemiz durumunda vizenizin alınmasını garanti etmekteyiz.

Türkiye’de oturum izni alan Filistin, Suriye, Afganistan ve İsrail vatandaşları Dubai vizesi başvurusu yapamamaktadır. Yalnızca Avrupa Birliği vatandaşları Dubai vizesi almadan Dubai’ye giriş yapabilmektedir.

Dubai’ye gerçekleştireceğiniz seyahatlerde vizenizde belirlenen süreyi geçmeniz durumunda cezai yaptırım (para cezası) uygulanmaktadır. Bu sebeple kısa süreli vize aldıysanız 30 günün geçmemesi ya da uzun süreli vize aldıysanız 90 günü geçmemesi önemlidir.

İlaveten Dubai vizesi almak Dubai’ye giriş yapmayı garanti etmemektedir. Sınır girişlerinde bulunan görevli polis ve memurlar Dubai’ye girmenize izin vermeme hakkına sahiptir. Başkent Vize olarak Dubai’ye giriş yapabilmeniz için gerekli olan tüm bilgileri size iletmekteyiz.

Dubai Vize İçin Gerekli Evrak, Belge ve Başvuru Formları

Dubai Konsolosluğu’nun verdiği Dubai Turist Vizesi, Dubai Ticari Vizesi, Dubai Ziyaret Vizesi, Dubai Transit Vize ve Dubai Aile Birleşimi vize türlerinden seyahatiniz için uygun olan vize türündeki gerekli tüm evrakları vize işlemlerinde yetkili olarak gerçekleştirmekteyiz.

Genel olarak Dubai Konsolosluğu tarafından belirlenen Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar şu şekildedir;

  • Başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.
  • Dubai Konsolosluğu’nun belirlediği prosedürlere uygun olarak pasaportunuz olmalıdır. Pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalıdır. Yıpranmış ve deforme olmuş pasaportlar vizenizin reddedilmesine sebep olabilmektedir.
  • Renkli olarak taranan nüfus cüzdanı fotokopisi gerekmektedir.
  • Pasaportun renkli olarak fotokopisi gerekmektedir.
  • Vize işlemleri için ödenen ücretin dekontu evraklar arasında olmalıdır.
  • Türkiye’deki yabancıların renkli olarak taranmış Türkiye Cumhuriyeti oturum belgesi istenmektedir.
  • 18 yaşından küçük çocuklar için muvafakatname gerekmektedir.

Genel olarak tüm vize türlerinde talep edilen evraklar bu şekildedir. Dubai Ticari Vize ve Dubai Ziyaret Vizesi, diğer ülkelerde olduğu gibi davetiye şartı gerektirmemektedir. Ayrıntılı bir şekilde mesleki duruma göre istenen evraklar bulunmamaktadır. Yani iş durumunuz vize başvurularınızı etkilememektedir. Başkent Vize’yi arayarak, Dubai vizesi hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Dubai Turist Vizesi

Tek girişli ve çok girişli olmak üzere iki çeşit olan Dubai Turist Vizesi, ülkeyi gezip görmek isteyenlerin alması gereken bir vize türüdür. Bu vize ile kısa süreli olarak maksimum 30 gün, uzun süreli olarak maksimum 90 gün Dubai’de bulunabilmektesiniz. Dubai turist vizesinde şirket evrakları talep edilmemektedir. Bu sebeple işe yeni girmiş olmanız gibi durumlarda sorun yaşamamaktasınız.

Başkent Vize, resmi ve belirlenen kurallar çerçevesinde belgelerinizi temin etmektedir. Herhangi bir işlem ile uğraşmanıza gerek kalmadan sizin adınıza tüm işlemleri gerçekleştirmekle yetkiliyiz. Gidiş, dönüş uçak biletleriniz ve otel rezervasyonlarınız dahil tüm işlemlerinizi Başkent Vize üstlenebilmektedir.

Dubai Ticari Vize

Ticari amaçlı fuar, iş toplantısı, ticari anlaşma, alan araştırması ve benzeri durumlarda Dubai Ticari Vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Diplomatik, Hususi ve Hizmet pasaportu sahipleri maksimum 90 gün süre ile ticari vizeden muaftır.

Ticari vizenizin onaylanmasının ardından 58 gün süre içinde ülkeye giriş yapmanız gerekmektedir. Yoksa vizeniz geçersiz sayılmaktadır. Bu tür bilgiler size Başkent Vize tarafından verilmektedir. Kısa süreli ticari vize maksimum 30 gün iken, uzun süreli ticari vize maksimum 90 gündür.

Başkent Vize, Dubai vizesi işlemlerinde yetkili olmakla birlikte, vize işlemlerinde uzman olan bir firmadır. Sizin için bütün işlemleri gerçekleştirirken, Dubai Konsolosluğu’nun güncel evrak taleplerinden haberdar olmakta ve prosedürlerle ilgili olan ayrıntıları yerine getirmekteyiz.

Dubai Vizesi Aile/Akraba Ziyareti

Birçok ülke ailesini ya da arkadaşlarını ziyaret etmek isteyen kişilerin evraklar arasında davetiyeyi de sunmasını istemektedir. Ancak Dubai Vizesi Aile/Akraba Ziyareti için bu durum söz konusu değildir. Dubai Konsolosluğu davetiye talep etmemektedir.

Umuma Mahsus pasaport sahipleri dışındaki pasaport sahipleri maksimum 90 gün için vize başvurusu yapmak zorunda değillerdir. Umuma Mahsus pasaport sahipleri ise kısa süreli (30 gün) ya da uzun süreli (90 gün) vize başvurunda bulunmak zorundadır.

Dubai’deki akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı ziyaret etmek için Başkent Vize’nin profesyonel hizmetinden yararlanabilirsiniz. Başvuru sahibi adına tüm işlemleri titizlikle yerine getirmekte ve mutlaka vizenizin olumlu sonuçlanmasını sağlamaktayız.

Dubai Aile Birleştirme Vizesi

Dubai vatandaşı ile evlenmeniz durumunda oturum izni almak için Dubai Aile Birleştirme Vizesi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Biyometrik fotoğraf, pasaport, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve benzeri belgelere ek olarak uluslar arası evlilik kayıt örneği, Dubai’deki eşin doğum belgesi, Arapça bildiğine dair belgeler talep edilmektedir.

Ayrıca eşlere ait uluslar arası doğum belgesi de gerekmektedir. Bu evrakların temin edilmesini prosedürlere uygun olarak gerçekleştirmekteyiz. Başkent Vize, oturum izni almanızı garantilemektedir. Dubai Konsolosluğu’nun ek evraklar talep etme hakkı mevcuttur, bu tür olası durumlara önlem almaktayız.

Dubai Vize Randevusu

Dubai Vize Randevusu almak gibi bir zorunluluktan bahsedilmemektedir. Yani şahsen randevuya gitme zorunluluğu yoktur. İşlemleri Başkent Vize danışmanlığında online olarak gerçekleştirebilmektesiniz. İşlemler zaten kısa bir sürede sonuçlandırılmaktadır. Ancak vizenizin reddedilmemesi açısından başvuru formlarının eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurması, istenen evrakların prosedüre uygun temin edilmesi gerekmektedir.

Dubai vizesi genellikle 72 saatte değerlendirilip, sonuçlandırılmaktadır. Başvurular yapılırken Türkiye’nin ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin resmi tatilleri göz önünde bulundurulmalıdır. Zira resmi tatillere denk gelen işlemlerin sonuçlanması normalden daha uzun sürmektedir.

Ek olarak cumartesi / Pazar yerine, resmi tatillerinin Cuma / cumartesi olduğu da unutulmamalıdır. Başkent Vize, tüm ayrıntıları dikkate almaktadır ve titiz bir şekilde vize işlemlerinizi gerçekleştirmektedir. Vize işlemleri 48 ila 72 saat arasında sonuçlandığı için firmamız 1 hafta önceden başvurunuzu yapmayı tercih etmektedir. Değerlendirme işlemleri ve sonuçlar Dubai Konsolosluğu ya da Büyükelçiliği tarafından yapılmaktadır. Sizin için takip ederek sonuçlardan hemen sizi haberdar etmekteyiz.

Dubai Konsolosluğu Vize Ücreti

Dubai Konsolosluğu yürüttüğü hizmetler için ve Dubai vize türlerine göre belirli bir vize ücreti almaktadır. Bu ücret Dubai Konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Vize türüne göre ve konaklama süresine göre vize ücretlerinde değişim olabilmektedir.Güncel Dubai vize ücretlerini öğrenmek için Başkent Vize’nin iletişim numarasını arayıp, vize ücretleri hakkında ve Dubai vizeleri ile ilgili merak ettiğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz.