iData Vize | Vfs Global | Tls Contact | Visalia Global | Bls İnternational

Ankara Vize Merkezi

+ 90 312 446 2002

İzmir Vize Merkezi

+ 90 232 232 71 77

Gaziantep Vize

+ 90 342 250 08 35

macaristan

Macaristan Vize Başvurusu

Macaristan’a seyahat etmek için Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi olan kişilerin Macaristan Vize Başvurusu yapması gerekmektedir. Ülkeye giriş yapmanız için gereken evrakları temin etmeli ve Macaristan Konsolosluğu tarafından onaylanmasını beklemelisiniz. Schengen Bölgesi üyesi olan Macaristan Schengen vizesi istemektedir.

Macaristan vizesinden muaf olan kişiler Diplomatik (Kırmızı / Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahibi olanlardır. Onlar içinde belirlenen süre 180 gün içinde 90 gündür.90 günü aşan seyahatler için vizeye ihtiyaçları vardır. Bu kısa süreli seyahatler için vize alma işlemlerinizde Macaristan Konsolosluğu acentelere yetki vermektedir.

Başkent Vize olarak vize için gerekli olan evraklarınızı hazırlamakta, başvurunuzu gerçekleştirme ve randevunuzu oluşturmaktayız. Tüm evrakların resmi olmasına, eksiksiz ve doğru olmasına özen göstermekteyiz. Evrakların doğru ve eksik olmaması vizenizi almanız açısından ciddi derecede önem taşımaktadır.

Macaristan Vize İçin Gerekli Evrak, Belge ve Başvuru Formları

Macaristan Büyükelçiliği aracılığı ile alabileceğiniz vize çeşitleri şunlardır;

  • Uzun süreli (ulusal) Macaristan vizesi; 90 günü aşan, oturum için alınan vizedir.
  • Macaristan Schengen vizesi; A tipi ve C tipi olarak ayrılmaktadır.
  • Macaristan A tipi Schengen Havalimanı Transit Vizesi; başka ülkeye giderken Macaristan üzerinden geçmenizi sağlamaktadır.
  • Macaristan C tipi Schengen vizesi; 90 günlük kısa süreli konaklamalarınızı sağlamaktadır.

Macaristan vizesi türleri seyahat amacına göre şu şekildedir;

  • Macaristan Ticari Vizesi,
  • Macaristan Turistik Vize,
  • Macaristan Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi,
  • Macaristan Kültürel Amaçlı Vize,
  • Macaristan Transit Vize,
  • Macaristan Eğitim Vizesi,
  • Macaristan Sağlık Amaçlı Vize,
  • Macaristan Resmi Amaçlı Vize,
  • Macaristan Şoför Vizesi,
  • Macaristan Aile Birleşimi Vizesi (AB Vatandaşı İle Evli Kişiler İçin Vize).

Macaristan vize başvurunuzu bu vize türlerinden hangisini almanız gerektiğine göre yapmalısınız. Aynı zamanda vize başvurunuzu seyahat amacına göre yaparken o amaca yönelik olan Macaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar temin edilmelidir. Bu evraklar ise genel olarak şu şekildedir;

  • Pasaport,
  • Biyometrik ve güncel olan fotoğraflar,
  • Vize amacınıza göre başvuru formu,
  • Seyahat masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren belgeler,
  • Vize talep dilekçesi,
  • Seyahat sağlık sigortası,
  • Seyahat gidiş, dönüş ve konaklama rezervasyonlarınızı kanıtlayan belgeler,
  • Mesleki durumunuzu kanıtlayan belgeler,
  • Vize başvurusu esnasında ara seyahatler yapıldıysa bunların bildirilmesi,
  • Macaristan vizesi ücretinin yatırıldığını gösteren belge.

Bu belgeler seyahat amacınıza göre değişmekle birlikte; şirket sahibi olmanıza, çalışan olmanıza, emekli olmanıza, ev hanımı olmanıza, öğrenci olmanıza, memur ya da çiftçi olmanıza göre de değişiklik göstermektedir. Evrakların doğru teslim edilmesi vizenizin olumlu sonuçlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Size tüm doğru bilgileri verebilecek Başkent Vize olarak, aynı zamanda sizin için evrakları temin edebilmekte, başvurunuzu yapabilmekte ve randevu işleminizi gerçekleştirebilmekteyiz. Herhangi bir eksik evrak olması ya da hatalı bilgi olması vize reddi ile sonuçlanacağı için profesyonel firmamızdan destek almanızda büyük bir yarar vardır.

Macaristan Vizesi Aile/Akraba Ziyareti

Macaristan’daki ailenizi ya da dostlarınızı ziyaret etmek için Macaristan Vizesi Aile/Akraba Ziyareti başvuru yapmanız gerekmektedir. Bu vize için gerekli olan evraklar genel olarak belirlenenlere eklenmektedir. Ek olarak istenen evraklar arasında daha önce Schengen ülkelerine olan seyahatlerin detaylı açıklandığı dilekçe de dahildir.

Bunların yanı sıra, Macaristan’da bulunan kişiden gelen davetiyeye ihtiyacınız vardır. Bu davetiye resmi olmalıdır. Talep edilen evrakların doğru sıralanması da Macaristan Konsolosluğu tarafından önemlidir.

İşlemlerinizi Başkent Vize olarak gerçekleştirmemizi istediğiniz takdirde sorunsuz olarak vizenizi alabilirsiniz. Sizin için doğru evrakları hatasız ve resmi bir şekilde ayarlamakta olan yetkili firmayız. Kesin olarak vize almanızı sağlamamız için bizi arayabilirsiniz.

Macaristan Turist Vizesi

Macaristan Turist Vizesi alarak Macaristan’ı tanımak için ve güzel bir tatil için seyahat edebilirsiniz. Belirttiğimiz vize için gerekli olan evraklar turist vizesi içinde geçerlidir. Bunlara ek olarak sizin mesleki durumunuz bazı ek evraklar gerektirmektedir. Bu belgeleri de sizin için hazırlayabilir, gidiş / dönüş biletlerinizi en uygun fiyatlarla temin edebilir ve size uygun konaklama rezervasyonlarınızı oluşturabiliriz. Sorunsuz ve rahat bir tatil için Başkent Vize ile iletişime geçebilirsiniz.

Macaristan Ticari Vize

Macaristan’da beraber çalıştığınızın kuruma seyahat etmek ya da fuar, konferans, seminer gibi toplantılara katılmak için Macaristan Ticari Vize almanız gerekmektedir. Bunun için genel olarak belirlenen evrakları temin etmeniz gerekmesinin yanı sıra şirket sahibi olmanız ya da çalışan olmanız evrakların istenme durumunu değiştirebilmektedir.

Ek olarak ziyaret vizesi gibi Macaristan ticari vizesi de resmi davetiye gerektirmektedir. Davetiye ilişkili olduğunuz kurum tarafından kaşeli olarak gönderilmelidir. Evraklarınız doğru, eksiksiz ve doğru sıralanmış bir şekilde tarafımızca hazırlanmaktadır. En kısa süre içerisinde vizenizi almanızı ve seyahatinize başlamanızı sağlayabilmekteyiz.

Macaristan Aile Birleşimi

Tüm diğer vize işlemleri gibi Macaristan Aile Birleşimi vizesi almakta zor olabilmektedir. Daha doğrusu sizin için uzun ve zor bir süreç diyebiliriz. Bu süreçten muaf olmak ve her şeyin doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak için firmamıza ulaşabilirsiniz.

Macaristan’daki eşinizin gerekli belgelerini, sizin belgelerinizi ve Macaristan Konsolosluğunun talep ettiği tüm evrakları hazırlayarak başvurunuzu ve randevu işlemlerinizi sizin adınıza çok kısa bir sürede, sizi tüm zahmetlerden kurtararak gerçekleştirebiliriz.

Eşi ve çocukları kapsayan Macaristan aile birleşimi vizesi almak birçok farklı evrakın temin edilmesini gerekli kılmaktadır. Bu evrakları temin etmek zor ve uğraştırıcı, vakit kaybettirici olabilir. Ancak siz prosedürler ile uğraşmadan biz gerekli olan güncel evrakları sizin için hazırlamaktayız.

Macaristan Vize Randevusu

Macaristan vizenizi alabilmeniz için Macaristan Vize Randevusu almanız zorunludur. Randevunun belirlendiği tarihte evraklarınızı teslim etmemeniz durumunda vizenizi alma süreciniz uzayacaktır. Birçok prosedürü bulunan vize alma işlemi zor bir süreç olabilmektedir.

Macaristan Konsolosluğu’nun belirlediği evrakları doğru bir şekilde temin etmek çok önemlidir. Zira konsolosluk tarafından yapılan evrak güncellemeleri bazen yanlış belgelerin hazırlanmasına sebep olabilmektedir. Tüm güncel bilgilere sahip olan yetkili firma olarak sizin adınıza vize ile ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilmekte ve vizenizin olumlu sonuçlanmasını garantileyebilmekteyiz. Başkent Vize ile çalışarak çok kısa bir süre içinde başvurunuzu yapabilirsiniz. 7 iş günü içerisinde vize işleminiz sonuçlanmaktadır. Sonrasında size kalan tek şey güzel bir seyahat yapmaktır.

Visalia Global Macaristan Vizesi

Macaristan vizesi almak için Visali Global yetkisinde sizin için tüm işlemleri yapabilmekteyiz. Macaristan vizesini dünya çapında misyon sahibi olan Visalia Global yetkilisi olan Başkent Vize’den temin ederek kesinlikle alabilirsiniz.

Hiçbir resmi işlemle uğraşmadan, prosedürlerin ayrıntılarına takılmadan, güncel bilgilerin neler olduğunu araştırmanıza gerek kalmadan tüm işlemlerinizi sizin adınıza yetkili olarak gerçekleştirmekteyiz.

Bildirilmesi gereken ara seyahatler, seyahat amacınıza yönelik gerekli olan evraklar, evrak sıralamasının doğru olması, belgelerin doğru ve eksiksiz olmasını sağlamaktayız. Macaristan Konsolosluğunun istenilen evrakları zaman zaman güncellemesini göz önünde bulundurarak son güncellemeleri sizin adınıza takip etmekteyiz.

Tüm işlemler sizin adınıza Başkent Vize tarafından gerçekleştirildikten sonra hiçbir hata olmaması durumunda 7 iş günü içerisinde vizeniz onaylanacaktır. Konsolosluğun bir hata ya da eksik evrak tespit etmemesi sizin için vize sürecinizin uzamamasını sağlayacaktır. Bunlar dışında merak ettiğiniz her şeyi iletişim numaramızı arayarak öğrenebilirsiniz.

Call Now ButtonVİZE İLETİŞİM HATTI